Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Free FTP Client and FTP Server
#1
Brick 
FileZilla Client is a fast and reliable cross-platform FTP, FTPS and SFTP client with lots of useful features and an intuitive interface.
Features

Among others, the features of FileZilla include the following:

   * Easy to use
   * Supports FTP, FTP over SSL/TLS (FTPS) and SSH File Transfer Protocol (SFTP)
   * Cross-platform. Runs on Windows, Linux, *BSD, OSX and more
   * Available in many languages
   * Supports resume and transfer of large files >4GB
   * Powerful Site Manager and transfer queue
   * Drag & drop support
   * Configurable Speed limits
   * Filename filters
   * Network configuration wizard

Download:
http://filezilla-project.org/index.php

Big Grin Cool
Reply
#2
terimakasih banyak udah berbagai informasi penting di forum ini
Reply
#3
Baiklah nanti aku coba untuk menggunakan filezilla
Reply
#4
secepat kilat kah aplikasi filezilla ini ???
oke deh nanti aku tes kecepatannya sampai berapa maksimal
Reply
#5
Dari dulu selalu demen pake FTP ini hahaha
Gampang bangat aksesnya Big Grin
Simple dan UI-nya kaga ngrepotin wkwk
Untung aja website saya pake ini :p
Dapatkan informasi seputar harga mesin fotocopy warna dan tips serta ulasan mengenai mesin fotokopi hanya di Blog OSC Office.
Reply
#6
senang sekali dengan fitur baru yang disediakan oleh filezilla
GM menyediakan berbagai macam Nebulizer Omron murah dan berkualitas di berbagai kota besar
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)