Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Server2go v1.7.3
#1
Brick 
Server2Go is a Webserver that runs out of the box without any installation and on write protected media. This means that web applications based on Server2Go can be used directly from cdrom, a usb stick or from any folder on a hard disk without the hassle of configuring Apache, PHP or MySQL.
Server2Go allows you to create a standalone working web site or PHP application on a CD-ROM. There are many examples of its possible useses such as catalogue software, calculation programmes, image campaigns (CMS-based), computer based training lessons or other applicatons. Most PHP-Software such as the content management system Joomla or the computer based training software Moodle can be used from CD-ROM with the help of Server2Go.

Server2Go was developed in the first instance for use on CD-ROM but there is no problem in using it from other drives too. Using a web browser, a user can run php programs as well as view html files on the CD-ROM. He only needs to insert a CD with Server2Go. The server software starts automatically and a browser is opened with the Website of the CD-ROM.
Server2Go was built in the first place to replace other CD-ROM webservers such as WampOnCD or Microweb that lacked some important features or are not being actively developed.

Server2Go is Donationware. This means that you can download and use it for free and you don't have to pay any royalty charges when distributing an application on CD-ROM that uses Server2Go. But if you use it commercially or just want to say "thank you" you should donate to the project to help its further development. How to donate? Just take a look at the donation page. There are a lot of inexpensive ways of helping.

situs: http://www.server2go-web.de
download: http://www.server2go-web.de/download/download.html
versi terakhir: 1.7.3 (21.06.2009)

mainan lama yang terlupakan   Big Grin

salah satu software serupa yang komersial:
Hi6000 LitePXP
http://www.hi6000.com/litepxp.html
Reply
#2
Terimakasih mas atas link nya..
Saya juga dulu pernah pake buat aplikasi offline polres.
Pakai ini dan saya gabungkan dengan installer.
Jadi deh seperti aplikasi desktop.  Mr Green

Oiya itu yg LiteXP saya baru tau, tapi bayar ya?   Icon_evil
Reply
#3
iya, sangat cocok buat bikin cd demo  Big Grin

LitePXP berbayar mas, aneh disaat sudah banyak bundle serupa yang sifatnya free atau paling banter donationware dia masih bertahan sebagai 'barang komersial'  Smile

mungkin karena sudah punya pangsa sendiri dan punya loyal customer   Cool
Reply
#4
Aplikasi yang banyak dibutuhkan oleh para marketing untuk prsentasi property
Reply
#5
kapan-kapan deh aku cobain bikin akun web di server2Go
Arto Moro Jewelry memproduksi cincin perkawinan atau tunangan baik itu cincin berlian, maupun emas atau perak semuanya ada di toko kami
Reply
#6
(26.10.2016, 14:07)indrabekti Wrote: kapan-kapan deh aku cobain bikin akun web di server2Go

Boleh Juga tuh, anee ngikut ah. Sekalian belajar programing. Karena ane pengen belajar lebih dalam setelah bekerja di perusahaan software kasir Point of Sales.
Sedia software toko sederhana yang mempermudah bisnis / usaha retail Anda.
Reply
#7
Kapan-kapan saya akan mencoba menggunakan server2go untuk aktivitas internet marketing
Gesunde Medical menjual alat terapi kesehatan seperti alat pijat, alat terapi listrik, bantal pijat dan lain-lain
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)