Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Editor Programmer
#1
Brick 
  • Notepad++ -> http://notepad-plus.sourceforge.net
    Notepad++ is a free source code editor (and Notepad replacement), which supports several programming languages, running under the MS Windows environment.

    This project, based on the Scintilla edit component (a very powerful editor component), written in C++ with pure win32 api and STL ( i.e. without MFC, that ensures the higher execution speed and smaller size of the program), is under the GPL Licence.

ada yg lain mau nambahin?    Mr Green
Reply
#2
Notepad++ is the best free programmers IDE editor (IMHO)...

Crimson Editor
http://www.crimsoneditor.com/
Crimson Editor is a professional source code editor for Windows.
This program is not only fast in loading time, but also small in size (so small that it can be copied in one floppy disk).
While it can serve as a good replacement for Notepad, it also offers many powerful features for programming languages such as HTML, C/C++, Perl and Java.
Syntax Highlighting for HTML, C/C++, Perl, Java, Matlab and LaTeX. Also, it can be extended for other programming languages based on custom syntax files.

saya masih pake yang ini, sayangnya perkembangannya tidak sepesat Notepad++ Big Grin
tapi lumayan daripada pake IDE versi pak tani ato notepad  Smile
Reply
#3
ini dia notepad yang aku cari selama ini, nanti aku hunting notepad seperti ini saja deh
Reply
#4
n++ tampilanya sederhena namun auto save, gak hilang kalau di close
Reply
#5
Boleh nih, bisa jadi referensi saya. Siapa tahu dibutuhin saat ujian praktek nanti.
Terima kasih Infonya yaa Smile
Ekselensi: Print Banner Murah daerah Jakarta, cocok untuk media promosi dan publikasi.
Reply
#6
banyak orang ngeremehin kegunaan notepad, padahal sebenarnya notepad sangat dibutuhkan untuk menyimpan kode script hahaha
Gunakan Layanan Cargo Surabaya Juanda yang satu ini, dijamin aman, cepat dan efisien - PT Sra Cargo Indonesia
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)