Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bullzip Windows PDF Printer Driver
#1
Brick 
A FREE PDF Printer that allows you to print to a PDF document from any Microsoft Windows application. Supports Microsoft Terminal Server and Citrix Metaframe environments.

The Bullzip PDF Printer works as a Microsoft Windows printer and allows you to write PDF documents from virtually any Microsoft Windows application.

This program is FREEWARE with limitations, which means that it is FREE for personal and commercial use up to 10 users. It does not contain any advertising or popups.
more info: http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
download: http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php#download
latest version: 7.1.0.1082 (2009-12-25)
Reply
#2
thanks for your information.. I'll try to download it right now
Reply
#3
mumpung masih free segera deh diinstall hehehe
Reply
#4
Aplikasinya benar-benar bermanfaat dan freee
Reply
#5
horeeeeeeeeeee aku udah instal aplikasi gratisan ini hahahaa
Jika anda membutuhkan segera mesin pengering pakaian dan laundry murah silahkan kunjungi saja link berikut ini
Reply
#6
Bener banget bro, mumpung masih free segera didownload dan di instal. Aku barusan instal juga








____________________________________________________________
patung manekin - jual mikroskop digital monokuler
Reply
#7
(08.01.2010, 19:56)r45 Wrote: A FREE PDF Printer that allows you to print to a PDF document from any Microsoft Windows application. Supports Microsoft Terminal Server and Citrix Metaframe environments.

The Bullzip PDF Printer works as a Microsoft Windows printer and allows you to write PDF documents from virtually any Microsoft Windows application.

This program is FREEWARE with limitations, which means that it is FREE for personal and commercial use up to 10 users. It does not contain any advertising or popups.
assurance chien
latest version: 7.1.0.1082 (2009-12-25)

Hello!
I've downloaded this app from these links but it sems to have some bugs and it couldn't be installed on my PC.
Thanks!
Reply
#8
Ini maksudnya PDF printer kayak Adobe Acrobat gitu ya? Maksudnya aplikasi buat convert fiile Ms. Office ke PDF gitu? Ane saat ini sih pakenya Foxit PDF, ada yg pernah nyobain? Free juga sih, cuma kalo yang versi free pas print ke PDF ada watermark nya gitu Big Grin
Supply printer receipt dan barcode untuk POS system, silahkan cek harga printer struk kami dan spesifikasi printer.
Reply
#9
kalo ane biasanya pake smallpdf gan itu juga free kok tapi sekaarang gatau deh udah jarang paek soalnya, pdf ini kan berguna banget karen dimana pun tetep kebca dia bisa kebuka di hape sekalipun, wwaktu ane mau nyetak spanduk/banner biasanya juga pake format pdf kok
Ekselensi: Print Banner Murah daerah Jakarta, cocok untuk media promosi dan publikasi.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)